Početna WHMCS > Baza znanja > Domene > Nakon Registracije > 8. Što ako propustim produžiti zakup?


8. Što ako propustim produžiti zakup?




Od našeg online sustava dobivate e-mailom podsjetnike da je potrebno uplatiti po ponudi (koju također dobijete od sustava) ako želite produžiti domenu za naredno razdoblje.

Dobiti ćete čak četiri podsjetnika prije nego domena istekne (zadnji podsjetnik dan prije isteka), a da se ne dogodi prekid u radu ili čak gubitak domene, naš će vas djelatnik nazvati ako se dogodi da dođete do četvrtog podsjetnika.

Ako bez obzira na to sve ipak propustite produžiti domenu, trebate znati da kad istekne, domena automatski prestaje funkcionirati. To konkretno znači da prestaje raditi web stranica odnosno e-mail adrese. Ovaj proces *nije* pod našom kontrolom već se automatski događa na domenskom registru.

Bitno je također znati da od dana isteka imate još 20 dana mogućnost da je obnovite po istoj cijeni (nakon ćega će web/e-mail postati ponovno aktivni). No nakon 20 dana domena ulazi u poseban status iz kojega više nema garancije da ćete je uopće moći dobiti nazad odnosno cijena tog povrata je najčešće nekoliko puta veća od redovne cijene produžetka.

Svi uvjeti poslovanja vezani uz produžavanje pretplatničkih usluga se nalaze na sljedećoj adresi te se podrazumijeva da je korisnik upoznat s istima:
https://www.logit-hosting.com/uvjeti-placanje-usluga/

 



Je li Vam ovaj odgovor pomogao?

Dodaj među favorite Dodaj među favorite    Ispiši članak Ispiši članak

Također pročitajte