Uvjeti financijskog poslovanja: produžetak usluga

Određene vrste usluga koje ste naručili od tvrtke Logit plaćaju se periodički (najčešće godišnje ili mjesečno). Za takve usluge Logit će Vam redovito na Vašu e-mail adresu slati ponude koje je potrebno podmiriti da biste nesmetano nastavili koristiti uslugu u sljedećem razdoblju pretplate. Bitno je da u našem sustavu održavate ispravnu e-mail adresu, jer u protivnom nećete biti obaviješteni o isteku usluge te Vam ona može isteći.

Nakon plaćanja po ponudi dobivate R-1 račun za korištenje u knjigovodstvene svrhe.

Što se događa ako ne platite po ponudi

Ako se ponuda ne podmiri u roku, usluga može postati privremeno nedostupna ili suspendirana. Usluga se ne suspendira ručno, već automatski putem našeg softverskog sustava. To znači da jednom kada prekoračite rok plaćanja, naši djelatnici nemaju i ne obavljaju nadzor nad suspenzijom. Zbog toga je važno da poštujete rok plaćanja. Automatizirani softverski sustav koristimo samo zato da bismo pojeftinili i ubrzali naše poslovanje, što nam omogućuje da kvalitetne usluge pružimo po konkurentnim cijenama i u dogovorenom roku.

Molimo Vas za razumijevanje i poštivanje datuma dospijeća plaćanja koji su navedeni na ponudama koje primate, jer u protivnom, isključivo iz TEHNIČKIH razloga, ne jamčimo istu kvalitetu usluge, odnosno mogućnost nastavka korištenja usluge. Također postoji mogućnost da ćete za povrat nekih usluga (npr. domene, web hosting) u prijašnje stanje, ako je isto uopće izvedivo, trebati platiti određenu naknadu. Cijene naknada, ako su unaprijed poznate, navedene su u uvjetima korištenja pojedine usluge:

Obratite pažnju da se Vaše uplate obrađuju sljedeći radni dan te stoga izvršenom uplatom nećete trenutno tj. isti dan pokrenuti naš postupak produženja usluge! Npr. ako Vam je usluga postala nedostupna jer niste na vrijeme platili po ponudi za produžetak i uplatu izvršite (pojavi se na našem računu) u petak, usluga će Vam i dalje biti nedostupna petak, subotu i nedjelju pošto obradi uplata pristupamo naredni radni dan tj. u ponedjeljak.

Prigovori na ponude, pitanja i prijava pogrešaka na računu

Primili ste ponudu za koju želite pojašnjenje, ili Vam se čini da se dogodila neka pogreška ili nesporazum? Najprije: bez panike. Kontaktirajte nas i objasnite u čemu je problem. Možda se dogodila nenamjerna ljudska ili tehnička pogreška koju ćemo rado ispraviti.

Trebate odgodu plaćanja? Kontaktirajte nas na vrijeme

Poslovanje naše tvrtke optimizirano je za korektne klijente koji svoje financijske obveze podmiruju na vrijeme – maksimum naše pažnje ugradili smo u procese koji našim najboljim klijentima osiguravaju maksimum zadovoljstva. Međutim, svjesni smo da se svakoj tvrtki, pa i našim najboljim klijentima, može dogoditi da ponekad iz nekog razloga ne mogu platiti produžetak usluge na vrijeme. U tom slučaju, ako iz financijskih ili nekih drugih opravdanih razloga niste u mogućnosti podmiriti ponudu do isteka roka plaćanja, kontaktirajte nas na vrijeme PRIJE nego zakasnite s plaćanjem:

U nekim slučajevima možemo Vam odobriti odgodu plaćanja (moguće za sve usluge osim za one koje Logit naručuje od trećih strana, kao što su primjerice produženje registracije komercijalnih domena, certifikata i slično.).

Kontaktirajte nas i: